Contact

Heb je een vraag voor ons? Bekijk eerst eens of jouw vraag op deze pagina staat. Als je vraag er niet tussen staat helpen we je graag verder via ons contactformulier.

Algemeen

Waar komen jullie producten vandaan?
Al onze producten komen uit het zuiden van Vietnam. Kokosschillen en kokospalmen worden lokaal ingekocht en bewerkt door lokale ambachtslieden in Ben Tre, Vietnam. Hier vindt je meer informatie.
Waarvan zijn jullie producten van gemaakt?
Onze producten worden gemaakt van gerecyclede kokosnoten of het hout van oude kokospalmen. Hierdoor zijn al onze producten natuurlijk en duurzaam! Voor onze geurkaarsen gebruiken we biologische kokoswas.
Waar kan ik jullie producten kopen?
Momenteel kan dit alleen nog maar op onze website. Vanaf 2022 zijn wij van plan onze producten in meerdere winkels in Nederland te koop aan te bieden. Ben je geïnteresseerd in het verkopen van cocoterra producten? Neem dan even contact met ons op via: sales@cocoterra.nl, of via ons contactformulier.

Producten

Hoe zorg ik ervoor dat mijn gekochte items zo lang mogelijk mooi blijven?
Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing van ieder product goed door. Zo kunnen de bowls bijvoorbeeld niet goed tegen extreme temperaturen. Worden jouw items een beetje dof na vaak gebruikt te zijn? Smeer er een klein beetje kokosolie op, zo ze zien er weer uit als nieuw!
Mijn ontvangen geurkaarsen zijn niet precies even groot, hoe komt dit?
Bij het inpakken van iedere bestelling proberen we er zo veel mogelijk rekening mee te houden om dezelfde formaten bij elkaar te kiezen. Maar omdat onze kaarsen gegoten zijn in natuurlijke kokosschillen, kunnen deze een beetje verschillen van maat. Uiteraard is de inhoud van iedere kaars wel hetzelfde. Hierdoor kun je iedere keer even lang genieten van je kaars!
Mijn ontvangen kokosnoot kommen zien er anders uit, hoe komt dit?
Ook bij het inpakken van de bowls zullen we ons best doen om bij elkaar passende formaten te kiezen. Maar omdat dit een natuurlijk product is kunnen de afmetingen iets verschillen van elkaar. Uiteraard zit er tussen de medium en de grote bowl wel een duidelijk zichtbaar verschil. Zo is de medium kom meer geschikt voor kleinere maaltijd en snacks, en de grote bowl voor grotere maaltijden.
Zijn de bowls veilig om uit te eten?
Ja zeker! Tijdens het bewerkingsproces (schuren en polijsten) worden geen chemicaliën gebruikt. De schillen worden gepolijst met biologische kokosolie die geur- en smaakloos is.

  Verzending & retour

  Wat is de levertijd van mijn bestelling?
  Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen te verwerken, zodat jij je bestelling binnen 3-4 werkdagen binnen hebt. Helaas zijn wij tijdens de verzending afhankelijk van derde, hierdoor kunnen wij deze levertijd niet 100% garanderen.
  Hoeveel verzendkosten betaal ik?
  Bestellingen tot 50 euro: 6,55 euro per bestelling binnen Nederland
  Bestelling vanaf 50 euro: gratis verzending binnen Nederland
  Hoe retourneer ik mijn producten?
  Als je niet tevreden bent met je producten kun je deze retourneren door binnen 14 dagen een email te sturen naar: info@cocoterra.nl. Vermeld hierin de volgende gegevens: naam, ordernummer, product, reden van retour. Zodra wij je email ontvangen hebben sturen wij een bevestiging met daarin het retouradres en kun je de bestelling op eigen kosten in originele verpakking terugsturen.
  Mijn producten zijn beschadigd geleverd, wat moet ik doen?
  Dit is natuurlijk niet de bedoeling! Neem binnen 7 dagen contact met ons op via: info@cocoterra.nl. Vermeld hierin de volgende informatie: naam, ordernummer, product en een foto van het defecte product. Zodra wij je email ontvangen hebben nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
  Rekenen jullie BTW?
  Ja, alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW

   Samenwerking

   Ik wil jullie producten graag verkopen in mijn winkel, kan dit?
   Ja hier staan wij zeker voor open! Neem even contact met ons op via: sales@cocoterra.nl, of via ons contactformulier.
   Krijg ik korting als ik een grote bestelling plaats?
   Neem contact met ons op via: sales@cocoterra.nl, of via ons contactformulier om de mogelijkheden te bespreken
   Ik wil jullie producten graag promoten op mijn website/social media, staan jullie open voor een samenwerking?
   Wat leuk! Wij bespreken graag de mogelijkheden met je, neem contact met ons op via: sales@cocoterra.nl, of via ons contactformulier.