On a mission, saving coconuts.

Hi! Misschien heb je onze missie al voorbij zien komen op de homepage. Wij importeren duurzame interieur items gemaakt van gerecyclede kokosnoten en kokospalmen uit Vietnam. Al onze producten zijn gemaakt van bijproducten van de kokosnoot industrie en krijgen op deze manier dus een tweede leven.

Bến Tre province

De kokosnoot is een enorm belangrijk product in Vietnam, en dan vooral in Ben Tre province in het Zuiden; wat ook wel de  kokosnoot hoofdstad van Vietnam wordt genoemd.

Naast dat de kokosnoot een belangrijk exportproduct is, wordt het fruit ook lokaal veel gebruikt.

Ieder onderdeel van de kokosnoot wordt gebruikt. Het vruchtvlees, het kokoswater, de schil en zelfs de oude palmen worden hergebruikt.

  • Kokosnoot

    Wij gebruiken de schil van de kokosnoot om onze kommen en geurkaarsen van te maken. De ruwe schil wordt glad geschuurd en gepolijst met biologische kokos olie waardoor deze mooi glad wordt en zo opnieuw gebruikt kan worden.

  • Kokospalm

    Het hout van oude kokospalmen wordt met de hand bewerkt tot prachtige nieuwe items. Hierdoor zijn bijvoorbeeld onze besteksets en borrelplanken 100% natuurlijk. Ze behouden hun natuurlijk look en brengen zo gelijk sfeer in huis.

Geef jij 1 van onze producten een mooi plekje in jouw huis?

Wij zijn enorm fan van de kokosnoot en de veelzijdigheid van dit fruit. En zijn er trots op dat we onze items nu in Nederland met jou kunnen delen.

Bekijk de collectie